دانلود فایل پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی + pptx

به صفحه فایل پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی خوش آمدید.

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی را در زیر مشاهده نمایید.

پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی در 10اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

فرمت فایل: pptx

تعداد صفحات: 10

حجم فایل: 93 کیلو بایت

پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی در 10اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

فهرست مطالب

žهیدرولیز نشاسته بااسید žمعایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز žروش های تولید قند مایع گلوکزی :

1.هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم

2.سیستم مداوم هیدرولیز

3.هیدرولیز اسید – آنزیم

4.هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم

ž ž

žهیدرولیز نشاسته با اسید žنشاسته از 2 نوع پلیمر تشکیل یافته است :

ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین .

žهیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر دو انشعاب(1→4) α و (1→6) α برای رسیدن به اجزائی با وزن ملکولی پائین تر است . ž:DE میزان قندهای احیا شده تولیدی در طی تبدیل نشاسته به شربت نشاسته را می گویند .

ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی ” نمودید تشکر می کنیم

فایل – پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی – با برچسب های زیر مشخص گردیده است:
روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی;شیمیایی قند مایع گلوکزی;روش های تولید آنزیمی ;بررسی روش های تولید ;مقاله قند مایع گلوکزی;تحقیق آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی;پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی;دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی;دانلود پاورپوینت;دانلود

فایل دیگر:  دانلود فایل گزارش کارآموزی دانه های روغنی (سویا و ذرت) + doc

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *