دانلود فایل پاورپوینت بررسی صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک) + pptx

به صفحه فایل پاورپوینت بررسی صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک) خوش آمدید.

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات پاورپوینت بررسی صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک) را در زیر مشاهده نمایید.

پاورپوینت صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن(اثر phونمک ) در 25اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx

فرمت فایل: pptx

تعداد صفحات: 25

حجم فایل: 412 کیلو بایت

پاورپوینت بررسی صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر phونمک ) در 25اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx

صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن :

اثر phونمک

صمغ ها

صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول هایی با ویسکوزیته ی بالا در غلظت های پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عوامل سوسپانسه کننده مورد استفاده قرار می گیرند.

صمغ های ترشحی

صمغ های جلبکی

صمغ های دانه ای

صمغ های میکروبی

مشتقات نشاسته و سلولز

تمامی صمغ ها ملکولهای هیدروفیلیک دارند.

مولکول های پلی ساکاریدی خطی فضای بیشتری را اشغال می کنند و ویسکوزتر از مولکول های بسیار انشعابی با همان وزن مولکولی هستند.

ترکیبات انشعابی آسانتر ژل تشکیل می دهند و پایدار تر هستند

پلی ساکاریدهای خنثی فقط به طور جزئی تحت تاثیر PH قرار می گیرند و هم چنین نمک ها در غلظت کم اثر کمی بر روی آن ها دارند

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” پاورپوینت بررسی صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک) ” نمودید تشکر می کنیم

فایل دیگر:  دانلود فایل گزارش کارآموزی زراعت،جهاد كشاورزی شهرستان مه‌ولایت (فیض‌آباد) + doc

فایل – پاورپوینت بررسی صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک) – با برچسب های زیر مشخص گردیده است:
پاورپوینت صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن(اثر phونمک );دانلود پاورپوینت صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن(اثر phونمک );بررسی پاورپوینت صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن;اثر ph و نمک;دانلود بررسی پاورپوینت صمغ کتیرا ;خواص رئولوژیکی ;مقاله نمک;ph

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *